Wie zijn wij?

Immo Joost Lambrecht is een immokantoor gelegen aan de Belgische kust te Oostende en in het binnenland in Roeselare. Wij verkopen en verhuren appartementen, woningen, villa's, garages, gronden, etc. per jaar te Oostende, Knokke en Roeselare. Immo Joost Lambrecht in Oostende, Knokke en Roeselare is een makelaar onroerende goederen of vastgoedmakelaar gespecialiseerd in de immobiliën. Vastgoed staat voor rendement, verkoop, aankoop, immo, studio, appartement, duplex, penthouse, technisch verdiep, mezzanine, woning, huis, villa, winkel, bestaande appartementen, bestaande woningen, nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen.

Als u een appartement, woning, villa, grond en garage wilt kopen aan de kust of huren in Oostende en Roeselare kunt u steeds bij Immo Joost Lambrecht terecht. Wij geven vrijblijvend advies en maken een schatting die steunt op vele jaren ervaring (expertise sedert 1987).

Indien u meer informatie wenst kunt u altijd terecht op het gsmnummer 0497/26.93.59 en kunt u ook altijd een mailtje sturen naar ons e-mailadres: joost@immojl.be

Makelaar in onroerende goederen

Adres aan de kust: Torhoutsesteenweg 58, 8400 Oostende

Adres in het binnenland: Mandellaan 113, 8800 Roeselare