In de kijker Roeselare en omgeving (panden in het binnenland)Onze diensten

Verkopen

Immo Joost Lambrecht is gespecialiseerd in de verkoop van appartementen, woningen, garages en gronden in Oostende en Knokke aan de Belgische Kust en Roeselare in het binnenland. Als u een appartement, woning of garage wenst te kopen aan de kust in Oostende en Knokke of in het binnenland in Roeselare kunt u steeds terecht bij Immo Joost Lambrecht. Als u een appartement, woning of garage wenst te kopen aan de kust in Oostende en Knokke of in het binnenland in Roeselare kunt u steeds terecht bij Immo Joost Lambrecht.

Verhuren

Immo Joost Lambrecht is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen, woningen en garages in Oostende aan de Belgische Kust of in Roeselare in het binnenland. Als u een appartement, woning of garage wenst te huren aan de kust in Oostende of in Roeselare in het binnenland kunt u steeds bij Immo Joost Lambrecht terecht.

Projectontwikkeling

Bent u eigenaar van een pand bestemd voor afbraak, een appartementsblok, meerdere woonentiteiten en ziet u de mogelijkheid om dit via ons te verkopen of indien dit in aanmerking zou kunnen komen voor een project dan kunt u steeds contact met ons opnemen op ons telefoonnummer 0497/26.93.59. Wenst u uw nieuwbouwproject te verkopen en zoekt u een goed verkoopkantoor dan kunt u ons bereiken op het gsmnummer hierboven vermeld.

Immo Joost Lambrecht uw toegewijde partner in vastgoed

Expertise sedert 1987 - 3de generatie verkoop

0497/26.93.59 - joost@immojl.be

BEREIKBAAR 7/7 dagen!

Wij beschikken over een nieuwe en hypermoderne etalage met schermen!

Gepersonaliseerde publiciteit

Ruimere publiciteit door kantoren aan de kust en in het binnenland


Contacteer ons